Voit jättää palautetta "yhteydenottolomakkeen" kautta

Asiakkaiden palautteita ryhmävalmennuksista

"Erittäin antoisa ja seesteinen synnytysvalmennus! Voin suositella uudelleen synnyttäjänä kaikille odottajille puolisoineen :) "

" Kiitos mahtavasta valmennuskerrasta! :) Antoisa valmennus ja paljon antoi varmuutta ja rohkeutta tulevaan :) sekä mielenrauhaa :) "


"Valmennus oli kyllä hyvä. Muutamia niksejä ehdin synnytyksessä käyttämään. Ja se supistuslaskuri tuli kyllä tarpeen ei moittimista valmennuksesta."

Asiakkaiden palautteita kotikäynneistä ja vastaanottokäynneistä

"Otin yhteyttä Äidin Sydämeen, kun tuntui, etten saanut neuvolasta kaipaamaani tukea. Vaikka kyseessä on toinen lapsemme, olivat imetykseen ja nukkumiseen liittyvät ongelmat aivan toisenlaisia kuin esikoisen kanssa. Oli ihana saada neuvoja ja tukea taholta, joka ei tuomitse ja jolla on vahva tietotaito vauvojen ja pienten lasten tarpeista ja kehityksestä."


"Kiitos Sanna-Mari, että olit mukana saattamassa pientä ihmettä iloksemme tähän maailmaan. Olet aito ja välittävä ihminen, juuri sinulle oikeassa työssä"


"Voin lämpimästi suositella Äidin sydän -imetysohjausta. Ohjaus tukee todella hienosti äitiä, joka haluaa alun vaikeuksista huolimatta pyrkiä täysimetykseen. Sanna-Marilta sain monipuolista tukea sekä erittäin asiantuntevaa ja ajantasaista ohjausta myös niinä lukuisina kertoina, kun oma usko oli erittäin lujilla. Lämmin kiitos, onnistuin pyrkimyksessäni ja ennen kaikkea vauvan hyvinvointi on aina ollut etusijalla."


"Meidän tarinamme on varmasti hyvin tyypillinen. Lapsen ollessa 3 kk olimme osittaisimetyksellä ja jouduimme antamaan lisämaitoa imetyksen lisäksi. Neuvolasta saatu imetyksen tuki ei valitettavasti ollut riittävää. Poika raivosi jo rinnalla, eikä paino noussut. Olin hyvin lähellä lopettaa imetyksen. Sanna-Marin opastuksen ansiosta imetyksemme jatkuminen on turvattu. Hän valoi meihin imetysluottamusta ja opasti imetyksen sekä lisämaitojen kanssa. Poikamme kasvu on turvattu ja imetystaipaleemme jatkuu. <3"


"Kun imetys ei tahtonut lähteä sujumaan kolmiviikkoisen vauvan kanssa, otin yhteyttä Äidin Sydämeen. Toiveena oli saada vastauksia lukuisiin imetystä koskeviin kysymyksiin ja epävarmuuksiin ja konkreettisena tavoitteena päästä rintakumista eroon ja löytää parempi imetysasento ja -ote. Saimme koko perheelle ammattitaitoista, ystävällistä ja kannustavaa ohjausta. Rintakumit jäivätkin heti siltä istumalta pois eikä niitä ole sen koommin kaivattu. Myös tietoa ja vastauksia moninaisiin kysymyksiin tuli paljon ja saimme avuksi vielä kattavat kirjalliset materiaalit joihin on palattu jonkin asian vielä mietityttäessä. Ennen kaikkea olen kiitollinen rohkaisusta imetykseen ja kannustavasta lähestymistavasta sekä uskon valamisesta siihen että imetys vielä lähtee sujumaan ilman rintakumia ja ilman kipua. Kiitos siis vielä avusta! "


"Kävin palauttamassa imetysapulaitteen postilaatikkoonne. Toivottavasti löysi perille asti.
Joka tapauksessa suuri kiitos sulle. Käynnistä oli aivan uskomattoman paljon apua. Sain uskoa ja luottamusta itseeni ja vauvaan imetykseen liittyen. Imetysapulaitetta käyttämällä saimme maitomäärän nousemaan siten, että korviketta ei tarvi enää antaa niin paljon.
Vieläkään imetys ei aina suju kuin tanssi, mutta olemme jo päässeet yli tavoitteen :). Alunperinhän ajatuksenani oli, että neljään kuukauteen asti sinnitellään ja sitten saa mennä niin kuin menee. No, kohta on 5 kk täynnä ja vauva saa edelleen äidinmaitoa. Vielä kerran iso kiitos, teet todella arvokasta työtä! Hyvää Äitienpäivää!"


"Heippa,
Ja kiitos vauvahieronta kerroista! Ne ovat olleet mielestämme hyviä ja haluttiinkin ne alkuun "ennaltaehkäisevästi" mm. masuvaivoja ajatellen. Niiltä säästyttiinkin, josta ollaan todella onnellisia. Hierontakerrat ovat olleet hyviä ja mielestämme käsittelet vauvaa siinä erittäin ammattimaisesti :) niinkin pienen kanssa kuin Eino on tietenkin aikataulut olleet haastavia, kun ei tiedä nukkuuko 2,3 vai jopa 5 tuntia päiväuniaan. Nyt on kuitenkin päiväunet alkaneet löytää rytminsä. Toisinaan kärtyt hieronnan lopussa on yleensä ollut vain väsyä.
Tosiaan aamuyönähinät ovat lähes loppuneet. Toisinaan on vielä iltaisin "unta vastaan taistelua" eli lopullinen rauhoitus uneen on vielä Einolla hakusessa, mutta kyllä on hyviäkin iltoja ollut useita :) Mielestämme iltahuudot on kuitenkin ajallisesti lyhentyneet.
Ollaan kaikki tykätty hieronnoista kovasti eikä siitä ole kuin hyvää sanottavaa!""Kiitos erittäin tuhdista tietopaketista, jonka saimme synnytysvalmennuskäynnillämme! Paljon oli uuttakin asiaa uudelleensynnyttäjälle. Sain mielenrauhan monen kysymyksen suhteen ja ennen kaikkea nyt tiedän, että jos kaiken saamamme tiedon jälkeen ilmenee "ongelmia" imetyksen tms. suhteen, osaan ottaa heti oikeaan ihmiseen yhteyttä. Sekin jo rauhoittaa kummasti, kun tietää mistä hakee ja saa apua :) Olet kyllä niin oikealla alalla!"

Asiakkaiden palautteita ammatillisista koulutuksista

Imetystukijan koulutus-palaute

"Koulutus pitäisi ehdottomasti olla kaikille odottaville/imettäville äideille, sen verran tärkeää asiaa! Mukavasti keskustelevalla otteella toteutettu, yhtän tylsää hetkeä ei tullut. Ainoana miinuksena se, että kaikesta saatiin vain pintaraapaisu. Tosin niin lyhyeen koulutukseen ei vain enempää voi saada asiaa mahdutettua."

"Äidin sydämen järjestämä Imetyksen vertaistuen koulutus oli hyvin järjestetty ja lämminhenkinen. Asiaa oli paljon, mutta kouluttaja sai pidetyä paketin kasassa ja punainen lanka säilyi läpi koko koulutuksen. Vaikka itsellä on takana kahden lapsen imetys, joka jatkuu edelleen, ja koen olevani aika valveutunut asiasta, sain paljon uutta ja hyödyllistä tietoa aiheesta. Ihana koulutus ja tärkeä asia, ja vihdoin Meri-Lappi saa omia Imetystukiäitejä!
"


Terveydenhoitajien WHO:n imetysohjaajakoulutus-palaute


"Erittäin hyvä koulutus, innostava kouluttaja, jolla aivan ihailtava määrä tietoa ja taitoa. Opetustapa huippuhyvä, faktatietoon ja keskusteluun sopivasti ilman "paineistusta". Koulutus tarpeellinen, vahvisti kovasti jo sitä mitä oli tiedossakin ja paljon uusia vinkkejä ja tietoa sai. Herätti paljon ajatuksia ja aktivoi tärkeää asiaa omassa mielessäkin. Nyt saan siirtää tätä arvokasta oppia vauvaperheille, kiitos!"


"Erittäin tarpeellinen, hyvä koulutus! Kouluttajalla huikea tietopohja, mikään asia ei jäänyt epäselväksi. Koulutuksen sisältö hyvin suunniteltu, sopivassa määrässä asiatietoa ja harjoituksia. Monta asiaa mihin kiinnittää enemmän huomiota omassa työssään ja mahtavaa, että erilaisiin tilanteisiin on nyt työkaluja! Tähän astisen työuran ehdottomasti parhain ja tarpeellisin koulutus"


"Todella hyvä koulutus, paljon tietoa ja vahvistusta omaan osaamiseen. Sai hyvin eväitä ja työkeinoja itselle. Videot, havainnollistamisesineet hyviä. Asia mielenkiintoista ja luennoitsija selvästi innostunut asiasta. Tietoa myös paljon. Puherytmi nopeahkoa, aluksi oli vaikea pysyä mukana. Siihen tottui kyllä nopeasti. Itsenäisiä tehtäviä sopivasti, ei liikaa eikä liian vähän (hyvä, kun joutuu itsekin tietoa hakemaan ja pohtimaan omaa työtä). Kiitos mukavasta koulutuksesta!"


"Vaikka ohjausta on tullut annettua ja luulin tietäväni asian niin kyllä tuli paljon uuttakin tietoa ja käytännön vinkkejä erityispulmiin. Olet innostunut ja innostava kouluttaja! Uskon, että on hyötyä kovasti ja innosti myös itseä puhumaan asiasta jo varhaisessa vaiheessa raskautta. Mukava, kun oli havainnollistamisvälineitä, filmejä, välineitä. Käytännön tehtävä opettavainen ja siinä tuli esille juuri se raskaudenaikaisen ohjauksen tärkeys. Kiitos!"


"Koulutuksen sisältö monipuolinen, uutta asiaa tuli hyvin. Videot koulutuksessa hyvä lisä. Fakta-asia rintamaidon herumisesta ja imetyksen eduista tuli hyvin esille ja käytännön vinkkejä ja tietoa tuli erinomaisesti. Koulutus antoi hyvin tukea ja vahvistusta jo ennestään omaksutulle tiedolle, korjasi joitakin jo "vanhentunutta" tietoa. Innostava luennoitsija, joka todella motivoinut ja kiinnostunut itse aiheesta. Ehkä pienet tauotukset olisi hyvä olla luennoissa, asiaa on paljon"


"Koulutus vastasi hyvin omia jo vanhentuneita oppeja, uusia asioita tuli paljon. Tietoa uusista videoista ja nettiosoitteista ja vertaistuesta (Myötätuulen tila). Pieni ryhmä oli turvallinen kysyä. Kivoja uusia videoita - elävästi opiskelua. Hyvä, kun oli valmiit kopiot, joihin voi tehdä muistiinpanoja. Paljon asiaa tuli - ehkä olisi jossakin kohtaa tarvinnut pysähtyä ja miettiä kokemuksia. Materiaali eli oppimistarvikkeet esim. rinta ja nukke olivat hyviä. Opettaja oli tehokas ja asiansa osaava ja oppimateriaali oli tuore."