Kohti lempeää syntymää: Synnytysvalmennus / Käynnistys

Lämpimät onnittelut raskaudesta! Kannat nyt sydämesi alla pientä ihmettä ja kehosi ja mielesi käyvät läpi raskauskuukausien suuriakin muutoksia. Äidin Sydämen raskausajan palvelut tarjoavat kiireetöntä, yksilöllistä Sinun tarpeistasi ja toiveistasi lähtevää tukea matkallasi naisesta äitiyteen. Äidin Sydän on olemassa Sinua ja kasvavaa perhettäsi varten.

Kuvateksti

Tietoja, taitoja ja keinoja syvällisellä SYNNYTYSVALMENNUKSELLA:

Äidin Sydän-synnytysvalmennus tarjoaa tukea voimaannuttaen ja rohkaisten yhden elämämme tärkeimmän hetken äärellä. Valmennus henkilökohtaisella kotikäynnillä tai vastaanottokäynnillä antaa runsaasti tietoa sekä konkreettisia keinoja, joista on todistettua hyötyä positiivisen synnytyskokemuksen saavuttamiseksi. Käynnillä opit käytännönläheisesti mm. synnytyksen vaiheista, tuntemuksista synnytyksen aikana ja niistä selviämisestä sekä lääkkeettömistä ja lääkkeellisistä kivunlievityskeinoista. Opit kokeilemalla käytännössä myös erilaisia keinoja edistää synnytystä asentojen, hengityksen ja äänen käytön avulla. Saat tietoa myös tärkeän ensi-imetyksen toteuttamisesta ja imetyksen onnistumiseen vaikuttavista tekijöistä. Puolison/tukihenkilön mukana ollessa myös hän saa vinkkejä, joiden avulla avustaa synnyttävää äitiä ja olla aktiivinen tärkeä osa syntymätapahtumaa. Kaikki räätälöidään Sinun ja perheesi toiveista lähtien ja kaipaamasi tiedon mukaan ja pohdimme yhdessä synnytystoivelistaasi.

Haluaisitko kenties osallistua synnytysvalmennukseen pienryhmissä? Klikkaa tästä


Lempeä apu synnytyksen luonnolliseen käynnistymiseen KÄYNNISTYSKÄYNNILLÄ:

Käynnistyskäynti on lääkkeetön, kokonaisvaltainen rentoutushoito, jonka tarkoituksena on kuljettaa keho lempeästi ja luonnollisesti synnytykseen. Käynnistyshoito tehdään yleensä vain täysien raskausviikkojen jälkeen ennenaikaisen synnytyksen ehkäisemiseksi. Käynnistyshoito vaatii raskauden ja synnytyksen fysiologian tuntemusta, joten käsittelyn ajoitus on tärkeää eikä synnytystä voi käynnistää liian varhain. Käsittely on rentouttavaa, rauhoittavaa ja sisältää akupistepainantaa, jolla stimuloidaan synnytyksen luonnollista käynnistymistä.

Myös Äidin Sydämen äitiyskirjasto on vapaasti käytettävissäsi.

Henkilökohtaisen käynnin ostaneena saat vuokrattavat tuotteet (Synnytyskivun lääkkeetön lievittäjä TENS-laite, Imetysapulaite lisämaitojen antamiseen imetyksen ohella) -20% alennuksella. Palveluiden hinnat näet hinnastosta.

Varaa Sinulle parhaiten sopiva aika yhteydenottolomakkeen kautta, puhelimitse tai sähköpostitse (myös ilta- ja viikonloppukäyntejä)