Tällä hetkellä Äidin Sydän palvelee vastaanotto-ja kotikäynneillä. Tulossa olevista ryhmävalmennuksista ja koulutuksista tiedotetaan myöhemmin yrityksen Facebook-sivuilla sekä kotisivujen Ajankohtaista-osiossa.

Tapahtumat

Äidin Sydän mukana Maaseudulta Käsin-messuilla

Äidin Sydän -äitiyspalvelut on mukana Maaseudulta Käsin-messuilla lauantaina 27.8!

Tule mukaan tekemään tarpeellisimmat äitiys- ja lastentarvikehankinnat ja kuule lisää synnytyksestä, imetyksestä ja vauva-ajan haasteiden ratkaisemisesta asiantuntevalla palvelulla vauvaperheille

Nähdään messuilla!

Ryhmävalmennukset ja koulutukset

Äidin Sydämen suosittuja ryhmävalmennuksia synnytykseen ja imetykseen kehitetään parhaillaan. Terveysalan ammattilaisena haluan tuoda valmennuksiini aina ajantasaisinta ja syvällisempää sisältöä erilaisten perheiden tarpeisiin. Tervetuloa mukaan suosittuihin ja uudistuneisiin valmennuksiin!

Suomen Doulat Ry (logo)

MINUSTAKO DOULA-koulutus 17.9.2016 lauantaina 9.30-18.00 8h

Tänä syksynä myös Pohjois-Suomessa päästään kouluttautumaan doulaksi eli synnytystukihenkilöksi, kun Suomen Doulat Ry:n valtakunnallinen Minustako doula-koulutus starttaa alueellamme. Koulutus antaa valmiuksia synnytysdoulana toimimiseen ja voit osallistua sen jälkeen myös tarjottaville syventäville kursseille (mm. hypnosynnytys, luonnollisen synnytyksen tukeminen lääkkeettömin keinoin; Guasha, akupainanta, aromaterapia, homeopatia, imetyksen tukeminen, doulana erikoistilanteissa, postpartum-doulaus, kotisynnytyksessä doulaaminen...)

ILMOITTAUDU KOTISIVUJEN YHTEYSTIETOLOMAKKEEN KAUTTA TAI SUORAAN: aidinsydan.aitiyspalvelut@gmail.com

Varmista paikkasi suositussa koulutuksessa ja seuraa koulutustapahtuman ilmoittelua myös facebook-sivuilla: https://www.facebook.com/aidinsydan.aitiyspalvelut