Vauvaperhepalvelut/Vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta

Vauva-arki

Vauvaperhepalvelut sisältävät asiakkaan toiveiden mukaisen terveysalan ammattilaisen tuen ja neuvonnan tarpeiden mukaan. Vauvaperhepalvelukäynti voi pitää sisällään tukea, tietoa ja keinoja parempien yöunien saavuttamiseksi, lapsen kasvun ja kehityksen tukemiseksi, vanhempien jaksamisen edistämiseksi, imetyksen ylläpitämiseksi ja edistämiseksi tai vaikka vain vauvanhoidon opettelun tueksi. Vauvaperhepalvelut sopivat hyvin myös yksin lastaan kasvattavien avuksi. Vauvaperhepalveluissa jaetaan myös tietoutta alueella toimivista lapsiperheille suunnatuista palveluista, kuten kerhotoiminnasta, perhekahvilatoiminnasta sekä vertaistukiryhmistä.

Vyöhyketerapia vauvaperheen apuna:

Vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta on tehokas lääkkeetön ja turvallinen keino auttaa vauva-ajan yleisimmissä ongelmissa, kuten vauvan itkuisuudessa, vatsavaivoissa tai uni-valverytmin tasapainottamisessa. Hoito toteutetaan täysin vauvan ehdoilla kiireettömästi ja lempeästi. Hoitokertojen määrä on yksilöllinen, joskus jo yksikin kerta saa vauvan silmin nähden rentoutumaan ja hoidon rauhoittava vaikutus näkyykin unen laadun parantumisena ja vatsavaivojen helpottumisena. Samalla perhe saa apua myös imetykseen ja vauvan ruokintaan.

Hoito voidaan toteuttaa vastaanotolla tai perheen kotona. Vaihtoehtoisesti vauvahierontaa kotioloihin voi opetella myös Vauva-arki ja parisuhde-ryhmävalmennuksissa.

Kuvateksti