Vuokrattavat tuotteet

Sikiön sydänäänten kuuntelulaite kotikäyttöön

Sikiön sydänäänten kuuntelulaite (kotidoppler)

Sikiön sydänäänten kuunteluun kehitetty kotidoppler, jolla voit kuunnella vauvaasi aina halutessasi raskausviikoilta 12 alkaen ja nauhoittaa tietokoneellesi sydänääniä. Hyvä vinkki on nauhoittaa vauvaa varten myös omia sydänääniään, jolloin vauva rauhoittuu tuttuun ääneen unillekin.

Hinta: 0,50e/vrk

TENS-laitteet

TENS-laitevuokraus

TENS tulee sanoista "Transcutaneous Electrical Nerve Stimulation". Laitetta on käytetty menestyksekkäästi vuosikausia lääkkeettömänä synnytyskivunlievittäjänä ympäri maailmaa. Paristokäyttöinen TENS-laite on turvallinen ja kotikäyttöön soveltuva laite, jonka kipua lievittävä vaikutus perustuu selkään kiinnitettävien elektrodien avulla sähköimpulsseja kehoon lähettävään ominaisuuteen. Nämä impulssit vaikuttavat positiivisesti niihin hermoihin, jotka kuljettavat kipuviestejä aivoihin. Impulssit lisäävät tehokkaasti myös kehon omia kipua lievittäviä kemikaaleja, endorfiineja. Laitteen lähettämät impulssit tuntuvat kehossa kihelmöintinä, jonka voimakkuutta synnyttävä äiti voi itse säädellä supistusten voimakkuuden mukaan.

TENS-laitteen käyttöön saa vuokrauksen yhteydessä ohjeistuksen. Parhaimman tehon synnytyskivun lievittäjänä TENS-laitteesta saa, kun käyttö aloitetaan heti synnytyksen käynnistyttyä. Laitteen rentouttavan ja kipua lievittävän käytön voi aloittaa 37 raskausviikolla (esim. nukahtamisen apuna, iskiaskipuun jne.) Käyttöä voidaan jatkaa myös synnytyksen jälkeen jälkisupistuksiin vatsan puolella.

Hintaan sisältyy kirjalliset käyttöohjeet ja käytön opastus, paristot ja omat henkilökohtaiset elektrodit (laadukas elektrodi, jossa uudelleen kiinnittyvä geelipinta, joten käyttömahdollisuudet moninkertaistuvat).

Hinta: 2,85euroa/vrk sis. ALV24% (minimivuokra-aika 2 viikkoa yleensä 38+/-40 raskausviikoilla)

(Vuokrattava Babycare OBI-TENS ja Lipoless TENS on CE-merkitty Euroopan lääkintälaitemääräysten mukaisena terveydenhuollon laitteena)

Lipoless Tens

Babycare Obi Tens

Äidin Sydän-synnytyskassin sisältö, kuvasta puuttuu jumppapallo

Synnytyskassi (synnytyskassi sisältyy Doulapaketin ostajalle)

Äidin Sydän-synnytyskassi on koottu synnyttäjän tarpeisiin soveltuvaksi. Kaikkea synnytyksessä erittäin hyödyllistäkään ei kannata ostaa omaksi vaikka kyseessä onkin toki ikimuistoisia hetkiä uuden elämän äärellä. Nyt voit lainata synnytysvalmentajan kokoamaa tarvikkeistoa Äidin Sydämestä. Synnyttäjän tarvikkeisto on koottu tukemaan sinua synnytyksesi eri vaiheissa lievittämään kipua, rentouttamaan ja antamaan energiaa sekä voimia.

Sisältö:

 • TENS - lääkkeetön kivunlievitys (lue tuotekuvaus yllä)
 • SEA BAND-pahoinvointirannekkeet (lääkkeetön lievitys synnytyksen aikaiseen pahoinvointiin akupisteiden kautta)
 • LÄMPÖ/KYLMÄJYVÄTYYNY (lue tuotekuvaus alla)
 • GUA SHA-KAMMAT 5kpl aitoa vesipuhvelin luuta (Gua sha-käsittely lievittää tehokkaasti kipua, rentouttaa, lisää energiaa ja vapauttaa kehoon lisää kohtua synnytyksen aikana supistavaa oksitosiinia. Käsittely tapahtuu "kampaamalla/rapsuttamalla" öljyttyä ihoa luulastalla. Parhaita kohtia synnytyksessä Guashaamiseen ovat esim. yläselkä, alaselkä ja reidet.
 • SYDÄNÄÄNIÄ-LEHTIÄ (Aktiivinen Synnytys Ry:n julkaisuja)
 • RUUSUPUU-eteerinen 100% öljy (Ruusupuun lempeän terapeuttinen tuoksu tyynnyttää tunteita, tasapainottaa mielialaa ja häätää pelkoja. Tämä sensuaalinen, hienovaraisesti afrodisinen öljy kohottaa mieltä ja lemmekkäitä tuntemuksia ja soveltuu siksi hyvin synnytykseen)
 • HIERONTAPALLO
 • PUINEN "KIPUKOUKKU" (Kun tukihenkilön/isän käsivoima loppuu alkaa kipukoukun työ: helppoa ja tehokasta kivunlievitystä ja rentoutusta hyvin muotoilulla puisella koukulla)
 • AKTIIVINEN SYNNYTYS RY:N VOIMAKUVA JA AKUPISTEOHJEISTUS SYNNYTYKSEEN
 • PACHAMAMA-SYNNYTYSÖLJY (http://fmnaturalcosmetics.com/tuotteet-2/pachamama-synnytysoljy/ Pachamama - Synnytysöljyä käytetään synnytyksen aikana muun muassa selän ja jalkojen hierontaan. Pachamama sopii erinomaisesti esimerkiksi Gua Sha -hieronnan, vyöhyketerapian ja akupainannan tueksi. Synnytysöljyn sisältämät arvokkaat Muskatellisalvian (Clary Sage), Laventelin, Frankinsensin ja Geraniumin 100% eteeriset öljyt ovat erittäin käytettyjä synnytyksen aikaisten tuntemusten hoidossa muun muassa synnytysyksiköissä Iso-Britanniassa ja Keski-Euroopassa. Synnytysöljyä voidaan käyttää myös synnytyksen jälkeisen palautumisen tukemiseen vatsalle hierottuna.)
 • RASKAUSMEDITAATIOITA CD
 • RASKAUS-SYNNYTYS-IMETYS-KIRJALLISUUTTA
 • REBOZO-HUIVI (Rebozo on kätevä ja monipuolinen apu synnytyksessä. Rebozo rentouttaa, auttaa korjaamaan vauvan asentovirheitä, lämmittää ja rauhoittaa mieltä. Huivin hento vaaleanpunainen väri tuo synnytykseen myötuntoa, rakkautta ja hyväntahtoisuutta. Väri on valittu toimimaan väriterapian tavoin synnytystä helpottavana.)
 • SIKIÖN SYDÄNÄÄNIDOPPLER (Hyödyllinen kotioloissa ja kotisynnytyksissä)
 • JUMPPAPALLO (Helpottava apu kotikäytössä hyvän istuma-asennon löytymiseen, vauvan laskeutumisen edesauttamiseen ja synnytyksen käynnistyttyä mukavan asennon löytymiseen)

Vuokrattavat tuotteet ovat lainatessa aina puhdistettuja ja/tai omat henkilökohtaiset osat sisältäviä (esim. TENS-elektrodit).

Hinta: 5e/vrk (minimivuokra-aika 2viikkoa. Hinta sisältää tuotteiden käytön opastuksen vuokrauksen yhteydessä)

Kuvateksti

Kuvateksti

Medela

Medela Imetysapulaitevuokraus

Imetysapulaite on ehdottomasti paras keino lisämaitojen tarjoamiseen vauvalle. Vauva saa tarvittavan lisämaidon (äidinmaitoa tai korviketta) pullosta johdetun ohuen letkun avulla samalla, kun imee rinnalla. Näin rinnat saavat tarvittavan stimulaation, joka on välttämätön maidonerityksen ja imetyksen ylläpitämiseksi. Imetysapulaite on häiriötön tapa edistää imetystä, kun tarvitaan lisämaitoa.

Imetysapulaite auttaa:
- Äidinmaidon määrän lisäämisessä ja imetysten tehostamisessa
- Heikosta/tehottomasta imusta kärsiviä vauvoja saamaan tarpeeksi ravintoa imetystä ylläpitäen
- Keskosvauvojen ja pienipainoisten vauvojen imetyksessä
- Totuttamaan vauvan uudelleen imetykseen

Katso Jack Newmanin video imetysapulaitteen käytöstä imetyksen tukena:

https://www.facebook.com/video.php?v=438203539664031


Vuokrahintaan kuuluu: pullo, kaulanauha, letku kumiventtiileineen, venttiilinpidike, kiinnitysrengas, pullokansi ja ihoteippiä kiinnitystä varten (letkut ovat aina henkilökohtaiset/vuokraus) sekä opastus laitteen käyttöön.

Hinta: 0,70euroa/vrk sis. ALV 24% (minimi vuokra-aika 4 viikkoa)

GroHush

GroHush-Baby calmer http://gro.co.uk/gro-hush

Tämä ainutlaatuinen ja innovatiivinen keksintö tuo helpotuksen perheille ympäri maailman auttaen vanhempia rauhoittamaan itkuista ja levotonta vauvaansa. Laitteen lempeän patentoidun "white noise" on todettu auttavan merkittävästi vauvan lohduttamisessa ja rauhoittelussa, koska äänet muistuttavat vauvan kohdussa kokemiaan ääniä. Gro Hush tuottaa valkoista kohinaa  turvallisesti suoraan vauvalle. Gro Hush on ainoa kädessä pideltävä taskukokoinen valkoista kohinaa tuottava laite, joka kulkee mukanasi minne vain ja jonka vain lapsi voi kuulla.

Laitteen käyttö on helppoa; sujauta laite omaan käteesi, valitse jokin kolmesta äänivaihtoehdosta ja aseta pehmeä tyynyosa kevyesti vauvan korvaa vasten.
 
Gro Hush tarjoaa kolme rauhoittavaa äänivaihtoehtoa:

 • Äidin sydämenlyönnit
 • Sateen ropina
 • Valtameren aallot


Laite on täysin turvallinen ja hellä tapa rauhoittaa vauvaa ja sitä voidaan käyttää vastasyntyneestä alkaen. Tuote ei aiheuta säteilyä. Äänenvoimakkuus on säädetty valmiiksi turvallisen alhaiselle, mutta tehokkaalle 75 decibelin tasolle, jonka vain vauva kuulee kun laite on käytössä.

 • Pakkaus sisältää korkealaatuisen suojakotelon
 • Automaattinen poiskytkentä 10min käytön jälkeen
 • Äänen voimakkuus on automaattisesti asetettu turvalliselle tasolle
 • Laite on päällystetty irrotettavalla ja pestävissä olevalla pehmoisella 100% puuvillalla
 • Soveltuu käyttöön jo vastasyntyneelle

Hinta: 1,25e/vrk sis.ALV24% (minimivuokra-aika 4 viikkoa).Katso video GroHush-laitteen käytöstä itkuisen vauvan rauhoittamiseksi: